Стоки втора употреба, вещи втора ръка - онлайн магазин на заложни къщи София Комерс

Продажба на Телефони втора употреба и gsm втора ръка. Изгодни цени на фотоапарати втора ръка, тонколони втора ръка и всякакви стоки втора ръка

i drugi niakakvi

Хамали Атила - хамали и хамалски услуги и преместване на дома и офиса а и hamali. Изгодни цени на хамалски услуги при високо качество.

darstan dulgar

manufacturer of pellets with production of ecoenergy and also woods pellets

kartda hastival

Учебни модули за професионално техническо обучение както и за професионално учебно оборудване, а също така относно модернизиране на професионалното образование, чрез тренажори и симулатори за обучение подпомагащи професионална квалификация

картал вястрик тордева

пясъкоструене на невероятна цена пясъкоструйка за пясъкоструйка в София, а може да се каже и пясъкоструйка джанти с мобилна пясъкоструйка

Категории

Login

Контакт - Онлайн магазин

онлайн магазин

 

"София Комерс - Заложни Къщи" АД

ОФИС адрес : гр. София, ул. "Ралевица" 74, ет. 3 

Телефон: 0700 800 48

E-mail: :  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Website: http://sofcom.bg/

 

 

Общи условия:

Добре дошли във www.vtora-upotreba.org. Сайтът е собственост и се управлява от „София Комерс Заложни Къщи” АД. Моля, прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да преминете към поръчването на продукти от онлайн магазина на Дружеството.

I. ПРЕДМЕТ

Този документ съдържа Общите условия,предназначени за регулиране на отношенията между „София Комерс Заложни Къщи” АД, предоставящо услуги на потребителите/клиентите си посредством онлайн магазина, и наричано по-долу за краткост ТЪРГОВЕЦ и клиентите, наричани по-долу ПОТРЕБИТЕЛИ, на електронния магазин „ www.vtora-upotreba.org, наричан по-долу „ОНЛАЙН МАГАЗИН”. Тези условия обвързват всички ПОТРЕБИТЕЛИ.

При зареждането на която и да е страница от ОНЛАЙН МАГАЗИНА с вградените хипер-връзки в нея, както и в другите страници на www.vtora-upotreba.org  или чрез ползването или заплащането на продукти, предлагани отСофия Комерс Заложни Къщи” АД, потребителя се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

ІІ. ДАННИ ЗА ТЪРГОВЕЦА

Чл. 2. Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:

1. Наименование на Търговеца: „София Комерс Заложни Къщи” АД

2. Седалище и адрес на управление: гр. София, кв. Манастирски ливади, ул.”Ралевица”74, ет. 3

3. Адрес за упражняване на дейността: гр. София, кв. Манастирски ливади, ул.”Ралевица”74,ет. 3

4. Данни за кореспонденция: гр. София, кв. Манастирски ливади, ул.”Ралевица”74, ет. 3

Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , тел: 0700 800 48

5. Вписване в публични регистри: ЕИК: 131459062

6. Номер на удостоверение за администратор на личните данни № 0032624

7. Надзорни органи:

(1) Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София, ул. "Иван Евстатиев Гешов" № 15,

Тел.: (02) 940 20 46; Факс: (02) 940 36 40

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Уеб сайт: www.cpdp.bg

(2) Комисия за защита на потребителите

Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6,

Тел.: 02 / 980 25 24; Факс: 02 / 988 42 18

Уеб сайт: www.kzp.bg

III. НЕОБХОДИМИ УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА:

За да се осъществи поръчка от ОНЛАЙН МАГАЗИНА не е необходимо да се извършва регистрация. Достатъчно е ПОТРЕБИТЕЛЯТ да се свърже със служител на „София Комерс Заложни Къщи” АД на посоченият телефонен номер, съответстващ на желания продукт/и в интернет страницата. След уведомяване по телефона, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ желае да закупи продукт/и от ОНЛАЙН МАГАЗИНА, служителите на „София Комерс Заложни Къщи” АД ще разяснят на ПОТРЕБИТЕЛЯ времето и начините за доставка. Необходимо е да се посочат валидни данни за контакт, адрес и телефонен номер от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, за да се осъществи в последствие доставката. Чрез обаждането се изрършва потвърждение на поръчката от страна на ТЪРГОВЕЦА и договорът между страните се счита за сключен.

IV. ПРОМЯНА НА ЦЕНИ И СТОКИ

ТЪРГОВЕЦЪТ си запазва правото по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти и цени, като всички такива изменения и допълнения влизат в сила от момента на публикуването им на интернет страницата на онлайн магазина:www.vtora-upotreba.org без предварително анонсиране. ПОТРЕБИТЕЛЯТ е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на пускане на поръчката.

Цените на ОНЛАЙН МАГАЗИНА са обявени в български лева и с включен ДДС.

V. ДОСТАВКА

При покупка на продукти от ТЪРГОВЕЦА, показани на  www.vtora-upotreba.org, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ се задължават да изплатят стойността, показана на страницата на продукта, както и всички транспортни разходи за доставянето му до заявеният потребителски адрес.

Срокът за доставката е 7 работни дни, считано от момента на потвърждаване на поръчката от София Комерс Заложни Къщи АД.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя. ТЪРГОВЕЦА не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

При заплащане чрез наложен платеж на куриер, ПОТРЕБИТЕЛИТЕ се задължават да заплатят всички такси върху стойността от страна на фирмите, предоставящи куриерските услуги, , освен ако изрично не е упоменато друго.

При доставка с опция „Отвори преди да платиш” се заплаща куриерската такса, след което клиента може да провери доставката и след като я одобри да я плати. Доставки на ценни метали могат да се ползват от опцията „Отвори преди да платиш” само и единствено, ако са адресирани до офис на „София Комерс Заложни Къщи” АД.

При наличие на проблем относно закупен продукт, може да се свържете с представител на „София Комерс Заложни Къщи” АД на телефон: 0700 800 48. При констатация на дефектен продукт, ОНЛАЙН МАГАЗИНА се ангажира той да бъде подменен с нов като транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на ОНЛАЙН МАГАЗИНА.

При ненавременна доставка, ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ не дължи неустойка на ПОТРЕБИТЕЛЯ, а той от своя страна си запазва правото да откаже поръчката.

При упражняване правото на отказ, ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва да поеме транспортните разходи по връщане на стоката на ОНЛАЙН МАГАЗИНА.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да се обърне към куриера относно протокол за увредена пратка.

 

VI. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ТЪРГОВЕЦА

ТЪРГОВЕЦЪТ  след получаване на плащането се задължава да прехвърли на ПОТРЕБИТЕЛЯ собствеността на заявената за покупка от него стока, да достави в срок заявената за покупка стока, да проверява за техническа изправност всеки артикул преди да бъде изпратен (в случай, че това е възможно, без да се нарушава целостта на опаковката). 

При допуснати технически грешки от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ в информацията, предоставена от него при извършване на поръчката, ТЪРГОВЕЦЪТ има правото да откаже изпълнението на поръчката без да дължи обезщетение на ПОТРЕБИТЕЛЯ. В случай на заплатени от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ суми за определена поръчка/и, които по горните причини не могат да бъдат изпълнени, ТЪРГОВЕЦЪТ се задължава да ги възстанови.

ТЪРГОВЕЦЪТ  не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които ТЪРГОВЕЦЪТ  не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., случаи на случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на ТЪРГОВЕЦА.

ТЪРГОВЕЦЪТ  има право по всяко време, без уведомяване на ПОТРЕБИТЕЛЯ, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на ТЪРГОВЕЦА  да прекрати, спре или промени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта. ТЪРГОВЕЦЪТ има право и да прекрати използването на информацията в ОНЛАЙН МАГАЗИНА при наличие на неправомерен достъпна потребители, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната. 

VII. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има възможност да разглежда и да поръчва обявените стоки на ОНЛАЙН МАГАЗИНА.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се информира за състоянието на своята поръчка.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявеният начин на ОНЛАЙН МАГАЗИНА.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ се задължава да посочи точен и валиден телефон и адрес за доставка, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че изрично не е посочено, че доставката е безплатна , същата се счита за възмездна.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора за продажба от разстояние, без да посочва причини за това съгласноЗакона за защита на потребителите.

VIII. УСЛОВИЯ, СРОК И НАЧИНИ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ПРАВОТО НА ОТКАЗ ОТ ДОГОВОРА


При упражняване правото си на отказ от договора за продажба от разстояние, ПОТРЕБИТЕЛЯТ не дължи обезщетение или неустойка. Срокът за упражняване правото на отказ е 14 дни считано от:
• датата на доставка, което означава датата, на която Вие или посочена от Вас трета страна (различна от куриера) сте приели и физически владее продукта; или
• в случай на повече продукти, поръчани с една поръчка и доставени поотделно: датата, на която Вие или трето лице (различно от куриера) и посочено от Вас сте приели и физически владеете последния продукт, или датата, на която ние Ви уведомим, че не можем да доставим остатъка от поръчаните продукти; или
• в случай на поръчка, свързана с доставка на продукт, състоящ се от множество части: датата, на която Вие или трето лице (различна от куриера) и посочено от Вас сте приели и физически владеете последната част, или датата, на която ние Ви уведомим, че не можем да доставим останалите части.

За да упражни правото си на отказ, ПОТРЕБИТЕЛЯТ трябва да уведоми ТЪРГОВЕЦА посочвайки име и адрес за кореспонденция и в случай, че има такива- телефонен номер и e-mail адрес, както и за решението си да се откаже от договора с недвусмислено заявление, което следва да бъде представено на ОНЛАЙН МАГАЗИНА на хартиен или друг траен носител.

Потребителят може също така да попълни и подаде по електронен път стандартен формуляр за отказ  или друго недвусмислено заявление за отказ на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. като в случай че използва тази възможност, ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ще изпрати съобщение за потвърждение на получаването на отказа. За да бъде спазен срока за отказ от договора, е достатъчно потребителят да изпрати съобщението си относно упражняването на право на отказ преди изтичането на срока за отказ от договора (14 дни от получаването на стоката).

В случай, че потребителят се откаже от договора, ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ ще възстанови всички плащания, които е получил за стоката без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят информира ОНЛАЙН МАГАЗИНА за неговото решение за отказ от договора.

ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не бъдат представени доказателства, че стоката е изпратена обратно, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.

Потребителят следва да изпрати на ОНЛАЙН МАГАЗИНА или да върне обратно стоките без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни след деня, в който потребителят е информирал ОНЛАЙН МАГАЗИНА за отказа си от договора.

Срокът се счита за спазен, ако потребителят изпрати обратно стоките на МАГАЗИНА преди изтичането на 14-дневния срок. ПОТРЕБИТЕЛЯТ отговаря единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на изпробването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране.
Стоката следва да бъде върната в оригинална опаковка в нейната цялост, пълна окомплектовка с придружаващата я документация и без увреждания.

При упражняване правото на отказ, ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва да поеме транспортните разходи по връщане на стоката на ОНЛАЙН МАГАЗИНА.

IX. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

С цел закупуването на продукти от ОНЛАЙН МАГАЗИНА Вие подавате лична информация. „София Комерс Заложни Къщи”АД гарантира на своите потребители конфиденциалността на предоставената информация. Тя е под закрилата нa Закона за защита на личните данни и ОНЛАЙН МАГАЗИНЪТ я използва, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Изпратената от Вас информация се използва единствено за изпълнение на Вашата поръчка и НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.