Стоки втора употреба, вещи втора ръка - онлайн магазин на заложни къщи София Комерс

Продажба на Телефони втора употреба и gsm втора ръка. Изгодни цени на фотоапарати втора ръка, тонколони втора ръка и всякакви стоки втора ръка

i drugi niakakvi

Хамали Атила - хамали и хамалски услуги и преместване на дома и офиса а и hamali. Изгодни цени на хамалски услуги при високо качество.

darstan dulgar

manufacturer of pellets with production of ecoenergy and also woods pellets

kartda hastival

Учебни модули за професионално техническо обучение както и за професионално учебно оборудване, а също така относно модернизиране на професионалното образование, чрез тренажори и симулатори за обучение подпомагащи професионална квалификация

картал вястрик тордева

пясъкоструене на невероятна цена пясъкоструйка за пясъкоструйка в София, а може да се каже и пясъкоструйка джанти с мобилна пясъкоструйка

Услуги

services img1

Кредити срещу залог


Ако имате спешна нужда от пари, заповядайте в който и да е офис в цялата страна. Срещу залог на вашите вещи, ценности, мобилни телефони или автомобили ще получите нужната ви сума на изгодна лихва.


Всяка една заложна къща на дружеството приема широк спектър от движими вещи за обезпечение, а именно: бижута, ценности, телевизори, видеотехника, музикални уредби, скъпа битова техника и др. Не се приемат като обезпечение предмети на изкуството, поради особения режим, под който са поставени тези вещи, както и недвижими имоти.

services img2

Консултации


Нашият екип от висококвалифицирани експерти с удоволствие ще отговори на всички ваши въпроси свързани с кредитирането и лизинга.


Благодарение на дружеството „София Комерс Кредит Груп” АД имате възможност да получите бързо небанково финансиране под формата на кредити. Услугата е насочена към области и ситуации изискващи бързи кредитни решения. С цел бързо усвояване, процедурата е опростена до възможния минимум, а сред предлаганите възможности са не само традиционните форми на кредитиране, но и гъвкави форми като „АВАНСкредит”, „РЕкредит” и „SOSкредит”.


Доверете ни се.
За контакти: 02 / 96 296 90
02 / 96 167 00